Yitch wint Voka Lokaal-award Klein-Brabant/Vaartland

Meteen ook eerste genomineerde voor Voka Prijs Ondernemen 2022

Yitch uit Bornem wint de 'Voka Lokaal-award Klein-Brabant/Vaartland'. Dat is zonet bekendgemaakt. Yitch is daarmee de eerste genomineerde voor de Prijs Ondernemen 2022 van Voka Mechelen-Kempen. In totaal maken negen bedrijven uit de regio kans op de Prijs Ondernemen. Alle namen van de kanshebbers? Die maakt Voka Mechelen-Kempen de komende twee weken bekend. Op 29 september, op het gala 'Prijs Ondernemen 2022', kennen we de eindwinnaar.

Voka Mechelen-Kempen zet de komende twee weken volledig in het teken van de Prijs Ondernemen. De eerste genomineerde is nu bekend: Yitch uit Bornem. Yitch is een specialist in het automatiseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen. Het bedrijf is door het bestuur van de Voka Lokaal-afdeling Klein-Brabant/Vaartland voorgedragen. Ze winnen de Voka Lokaal-award voor hun regio en maken meteen ook kans op de grote Prijs Ondernemen in september.

"Dit is een verrassing en meteen ook een fijne erkenning. De award geeft een extra boost aan onze groeiplannen. Want we willen drie keer groter worden in de komende vijf jaar. Na twee jaar corona is dit voor onze medewerkers een ferme duw in de rug", zeggen Werner Fransen en Wim Van Soom van Yitch.

Wil je de reactie zien van winnaars Werner Fransen en Wim Van Soom?

 

Tot kwart meer opdrachten

"De komende twee weken zal Voka Mechelen-Kempen in totaal negen awards uitreiken. Eén in elke Voka Lokaal-afdeling. De bestuurders van zo’n afdeling, die vaak zelf uit het bedrijfsleven komen, hebben de winnaar in hun regio gekozen. Voor Klein-Brabant/Vaartland gaat de award dus naar Yitch. De komende dagen gaan we nog mooie namen bekendmaken", zegt Tine Horsten, directeur Ondernemingsrelaties bij Voka Mechelen-Kempen.

“Onze bedrijven verdienen het echt om in de etalage te staan. Een heel deel van de bedrijven zit al meer dan 2 jaar in crisismodus. Maar ze blijven knokken. Ze blijven zich heruitvinden. Met eerst de lokale awards, en in september ook de Prijs Ondernemen, kunnen we de bedrijven extra exposure geven”, zegt Tom Laveren, gedelegeerd bestuurder van Voka Mechelen-Kempen. “We weten van de voorgaande jaren dat sommige bedrijven, na het winnen van de Prijs Ondernemen, tot een kwart meer opdrachten krijgen. Als we het ondernemerschap op deze manier een boost kunnen geven, doet dat extra veel deugd.”

Zelf stemmen

De komende twee weken maakt Voka Mechelen-Kempen via de social media-kanalen en de eigen website de nieuwe namen bekend. Vanaf 2 mei kan iedereen dan zijn stem uitbrengen op de Voka-website: https://www.voka.be/prijs-ondernemen

Op die manier kan iedereen het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 29 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2022 wordt.

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen

Contact