Wie pakt laatste nominatie voor Voka Prijs Ondernemen 2021?

Vandaag heeft Voka Mechelen-Kempen de negende en laatste kanshebber bekendgemaakt voor de Voka Prijs Ondernemen 2021. De laatste nominatie gaat naar bouwbedrijf groep Van Roey uit Rijkevorsel. Van het bestuur van Voka Lokaal Kempen Noord krijgen ze de award voor hun regio. Ze maken hierdoor ook kans op de Voka Prijs Ondernemen. Op 30 september kennen we de winnaar.

Met groep Van Roey zijn alle Voka Lokaal-winnaars én genomineerden voor de Voka Prijs Ondernemen 2021 bekend. Groep Van Roey - al 280 (!) jaar actief in de regio - kreeg de award van Voka Lokaal Kempen Noord. Onder meer voor hun durf en ambitie, de wil om te blijven innoveren en hun vernieuwende bedrijfscultuur. 

Benieuwd naar hun reactie? https://youtu.be/WJsRt-nio90

"Groep Van Roey is een familiale groep van tien bedrijven, gespecialiseerd in bouwen, vastgoedontwikkeling, toelevering, services en sportexploitatie", zegt Geert Verachtert, directeur Strategie en Business Development bij groep Van Roey. "Wij willen de kwaliteit van het leven van mensen verbeteren met de creatie van leefbare, duurzame omgevingen waar mensen graag wonen, werken, leren en sporten. Wij hebben als groep geen duurzaamheidsstrategie, maar een duurzame strategie. We proberen elke dag opnieuw, met onze 1.200 medewerkers, een tastbare bijdrage te leveren aan een aantal maatschappelijke uitdagingen."

Publieksstemming

Alle nominaties zijn nu bekend. Antilope De Bie, Group Suerickx, Tailormate, 'Stubbe Draai- en Freeswerk', Cosmade, Netropolix, Dirk Maris, Boerinneke en groep Van Roey nemen het tegen elkaar op. “Nu begint een nieuwe fase voor de bedrijven. Vanaf 1 juli start de publieksstemming. Vorig jaar hebben bijna 7.000 mensen hun stem uitgebracht voor hun favoriete bedrijf. Je stem telt mee om de Prijs Ondernemen te kunnen winnen”, zegt Tom Laveren, gedelegeerd bestuurder van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. “De prijs kan het verschil maken voor een bedrijf. In de voorgaande jaren hebben sommige bedrijven, na het winnen van de Prijs Ondernemen, tot een kwart meer opdrachten gekregen. Als we het ondernemerschap op deze manier een extra stimulans kunnen geven, doet dat extra veel deugd.”

Komende donderdag, op 1 juli, kan iedereen zijn stem uitbrengen op de Voka-website: https://www.voka.be/prijs-ondernemen

Op die manier kan iedereen het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 30 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2021 wordt.

 

 

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen

Contact