Voka Réveillon krijgt nieuwe datum

De Réveillon, het grote eindejaarsevent van Voka Mechelen-Kempen, krijgt een nieuwe datum. Niet langer donderdag 9 december 2021, maar donderdag 24 maart 2022.

De reden kan u mogelijk al raden. Corona. "We zijn bij Voka Mechelen-Kempen altijd op zoek naar something special. Iets unieks. Een beleving op onze events om te onthouden. Door de beperkende maatregelen kunnen we die ervaring niet waarmaken. En dat pikt. Een event organiseren kan. Maar de huidige maatregelen zijn geen match met ons DNA", zegt Tom Laveren, gedelegeerd bestuurder van Voka Mechelen-Kempen. "Daarom: een nieuwe afspraak. Op 24 maart 2022. Bij PFL in Beerse. Met een volwaardig event. Waar we het ondernemerschap vieren. Waar netwerken centraal staat."

Een beeld van de Voka Réveillon 2019, bij Renotec in Geel
Een beeld van de Voka Réveillon 2019, bij Renotec in Geel

"Gelukkig hebben we voldoende kanalen om in contact te blijven met onze bedrijven. Dat is nodig. Want een groot deel van hen is aan het knokken. Aan het overleven", zegt Laveren. "De komende dagen en weken gaan we hen verder begeleiden, door opnieuw een moeilijke periode."

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen

Contact