Voka Mechelen-Kempen zet zomer in met 'grootste verjaardagsfeest van Vlaanderen'

Op het event 'Voka Summer Cocktail' hebben 24 bedrijven hun verjaardag gevierd. Allemaal tegelijk, op één feest. Al die bedrijven samen zijn goed voor 1.700 jaar ondernemerschap. "Goed voor het grootste verjaardagsfeest van Vlaanderen", zegt Tom Laveren van Voka Mechelen-Kempen. Tussen de jarige bedrijven zitten een aantal monumenten, zoals familiebedrijf Clem Vercammen (90 jaar) en drukkerij Impressa (160 jaar).

Zo'n 360 ondernemers waren er, afgelopen donderdag in de ZOO van Planckendael. Voor de 'Voka Summer Cocktail'. Een event van Voka Mechelen-Kempen en Jong Voka Mechelen. In totaal zijn 24 bedrijven gevierd. Denk maar aan Porsche Centre Mechelen (10 jaar), SD Schrijnwerkerij (15 jaar), Advipro (20 jaar), Dicar Motorhomes (35 jaar), Decorform en Van Mossel (beiden 75 jaar). De meeste kaarsjes waren voor familiebedrijf Clem Vercammen (90 jaar) en drukservice Impressa (160 jaar).

Imagocampagne

"Veel bedrijven hebben een eigen etalage. Maar ze verdienen het om ook zelf eens in de etalage te staan. Omdat ze zoveel goede zaken doen. Ze maken mooie producten, ze blijven zichzelf heruitvinden en ze zorgen voor een inkomen voor honderdduizenden mensen in onze regio. Dat is ondernemerschap en dat willen we hier vieren", zegt Tom Laveren, gedelegeerd bestuurder van Voka Mechelen-Kempen. "Eind augustus komt Voka trouwens met een grote campagne die de goede zaken van onze bedrijven in de picture zet. Want dat verdienen ze."

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen

Contact