Voka daagt ondernemers uit in 'Container Clash'

Na de populaire 'Container Cup' is er nu ook de 'Container Clash'. Op donderdag 28 april daagt Voka Mechelen-Kempen 15 teams uit in 7 disciplines. Van 1 kilometer op een loopband, 3 kilometer fietsen tot een spelletje darts. "We zoeken in deze wedstrijd naar het beste team. En daarvoor moet je in je team op zoek gaan naar je sterktes en zwaktes", zeggen Mathias Teuwen en Carolien Jans van Voka Mechelen-Kempen. Ook topondernemer Bart Verhaeghe (Club Brugge) is aanwezig en geeft tips. De 'Container Clash' is onderdeel van een nieuw event 'Time Out!'.

Wat je moet weten over de 'Container Clash'? "Je team bestaat uit maximaal zes teamleden. Vijftien teams nemen het tegen elkaar op tijdens zeven uitdagingen: van 1 kilometer lopen op een loopband tot een spelletje darts en een potje basketbal. Het team kiest welk teamlid zich inzet voor welke discipline. Teamwork en elkaars sterktes en zwaktes kennen is cruciaal om de overwinning binnen te halen", zeggen Mathias Teuwen en Carolien Jans van Voka Mechelen-Kempen. "Ben jij een solo-ondernemer maar wil je graag de uitdaging aangaan? Dat kan. Wij zorgen ervoor dat je die dag in een team terecht kan."

Wie zin heeft om deel te nemen, kan zich op onderstaande link inschrijven. Vergeet niet om ‘Event TimeOut & Container Clash’ aan te duiden.

Website preview
Time Out: Onderneem zoals in de sportwereld! | Voka
Time out! Bepaal je strategie voor de ultieme winst. Laat je inspireren door keyplayers van het hoogste sportniveau, volg hands-on workshops of daag jezelf en je team uit met onze Container Clash! The game is on. Ready? Set, GO!
Voka

De 'Container Clash' maakt deel uit van het event 'Time Out!' van Voka Mechelen-Kempen, met de steun van het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen (VLAIO). "Hoe laat ik mijn team beter presteren? Dat is de focus van ons event 'Time Out'. ​ We voorzien twee workshops die je daar meer over kunnen leren. En er zijn ook gastsprekers die écht weten wat er nodig is om je team en bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Bart Verhaeghe (Club Brugge) en ondernemende sporters Tom De Sutter (ex-Anderlecht/Club Brugge) en Jean Marc Mwema (Antwerp Giants) delen hun ervaring en advies.

Het event vindt plaats in 't Kuipje: het stadion van KVC Westerlo (De Merodedreef 189). Deelnemen kost 60 euro, exclusief btw.

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen

Contact