Vermetten Wegenbouw pakt Voka Lokaal-award Kempen Noord

Vermetten Wegenbouw uit Merksplas heeft zonet de 'Voka Lokaal-award Kempen Noord' gewonnen. In 20 jaar tijd is het familiebedrijf uitgegroeid van een kleine onderneming naar een bedrijf met meer dan 50 medewerkers. Ze volgen Groep Van Roey op, die vorig jaar de Voka Lokaal-award kreeg voor de regio Kempen Noord.

"Deze award is een hele eer en de verdienste van een heel team. Mijn medewerkers zetten zich elke dag in om de beste service te verlenen aan onze klanten. Dat we daar nu een erkenning voor krijgen, doet deugd", zegt Ron Vermetten, zaakvoerder van Vermetten Wegenbouw.

Het familiebedrijf zet sterk in op het hergebruiken van bouwmaterialen. En dat is de jury heel erg opgevallen. "We recycleren bouwmaterialen en gebruiken die opnieuw op onze werven, in de vorm van secundaire grondstoffen. Met onze onderaanneming 'Top Noord' gaan we grond terug bouwrijp maken, zodat die klaar is voor hergebruik. Een ander voorbeeld is dat we bestaande wegen met kasseien opbreken. Ook die kasseien gaan we - na een bewerking in één van onze machines - opnieuw inzetten", zegt Robbe Vermetten.

Benieuwd naar het groeiverhaal van dit familiebedrijf? Ron, Hilde, Robbe en hun team nodigen ondernemers uit om hun onderneming beter te leren kennen en zorgen voor een rondleiding in hun bedrijf in de vestiging in Merksplas. 

Info: Vermetten Wegenbouw, Industrieweg 11 in Merksplas op donderdag 19 mei van 8.00 tot 10 uur.

2 mei

Drie genomineerden voor de Prijs Ondernemen 2022 zijn nu al bekend: Yitch uit Bornem, Van Oirschot uit Herentals en Vermetten Wegenbouw uit Merksplas. In totaal maakt Voka Mechelen-Kempen negen winnaars bekend. Die maken meteen ook kans op de grote Prijs Ondernemen in september.

Je favoriete bedrijf een duw in de rug geven? Dat kan. Vanaf 2 mei kan iedereen zijn stem uitbrengen op de Voka website: https://www.voka.be/prijs-ondernemen

Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 29 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2022 wordt.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen

Contact