Van Oirschot wint Voka Lokaal-award voor Kempen West

Tweede genomineerde voor Voka Prijs Ondernemen 2022 bekend

Van Oirschot uit Herentals heeft zonet de 'Voka Lokaal-award Kempen West' gekregen. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in materiaal voor ventilatie, centrale verwarming en sanitair. Door de award zijn ze meteen ook genomineerd voor de Voka Prijs Ondernemen 2022 in september. "We zoeken continu nieuwe medewerkers. Deze erkenning kan ons helpen in die zoektocht", zeggen zaakvoerders Ann Van Oirschot en Sven Machielsen.

Het zijn de bestuurders van de Voka Lokaal-afdeling Kempen West die Van Oirschot hebben gekozen tot winnaar van hun regio. Ze kijken onder meer naar durf en ambitie, de wil om te innoveren en de vernieuwende bedrijfscultuur. 

"Het bedrijf is de laatste jaren sterk gegroeid. We zijn dan ook heel trots dat andere ondernemers die groei ook zien en dat we van Voka daarvoor een erkenning krijgen”, zeggen Ann Van Oirschot en Sven Machielsen, zaakvoerders van Van Oirschot. "We zoeken continu nieuwe, gemotiveerde medewerkers. Deze prijs kan ons helpen in die zoektocht."

Al sinds 1967 is Van Oirschot actief op de B2B-markt en leveren ze materiaal voor sanitair, centrale verwarming en ventilatie aan professionals. Sinds augustus vorig jaar werken ze vanuit een nieuw magazijn van 21.000 vierkante meter.

Bekijk hier het filmpje met de reactie van Ann Van Oirschot en Sven Machielsen:

Zelf stemmen

De komende twee weken maakt Voka Mechelen-Kempen via de social media-kanalen en de eigen website de nieuwe namen bekend. Vanaf 2 mei kan iedereen dan een stem uitbrengen op de Voka-website: https://www.voka.be/prijs-ondernemen

Op die manier kan iedereen het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 29 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2022 wordt.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen

Contact