Tuinbouwbedrijf Dirk Maris strijdt mee voor Voka Prijs Ondernemen 2021

Tuinbouwbedrijf Dirk Maris uit Arendonk is in de running voor de Voka Prijs Ondernemen 2021. Dat meldt Voka Mechelen-Kempen. In totaal mikken negen bedrijven op de grote ondernemersprijs. Op 30 september kennen we de winnaar. "Dit raakt ons enorm", klinkt het bij het familiebedrijf. ​ 

Negen bedrijven uit de regio Mechelen-Kempen komen in aanmerking om de Voka Prijs Ondernemen 2021 te winnen. De bestuurders van een Voka Lokaal-afdeling, die vaak zelf uit het bedrijfsleven komen, kiezen de winnaar in hun regio. En ze gebruiken hiervoor vaste criteria. Ze kijken onder meer naar durf en ambitie, de wil om te innoveren en de vernieuwende bedrijfscultuur. Voor de Voka Lokaal-afdeling Kempen Oost gaat de award dit jaar naar tuinbouwbedrijf Dirk Maris nv. Ze zijn meteen ook genomineerd voor dé Prijs Ondernemen.

Nele en Lore zijn de dochters van Dirk Maris. In 1993 richtte hij – samen met zijn echtgenote Lydia Jacobs – een tuinbedrijf op. Vooral het innovatieve karakter van het bedrijf wordt geprezen. Zo zijn ze intussen ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van groendaken voor bedrijven en particulieren. "Deze Voka-award krijgen, raakt ons enorm", klinkt het.

1 juli

Sinds 1 juni maakt Voka via de social media-kanalen en de eigen website elke dinsdag en donderdag een nieuwe Voka Lokaal-winnaar bekend. En dat de hele maand juni lang. Vanaf 1 juli 2021 kan iedereen dan zijn stem uitbrengen op de Voka-website: https://www.voka.be/prijs-ondernemen

Op die manier kan iedereen het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 30 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2021 wordt.

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen

Contact