Reinigingsbedrijf Group Victor Peeters mikt op Voka Prijs Ondernemen 2023

Group Victor Peeters uit Herentals heeft de Voka Lokaal-award Kempen West gewonnen. Ze maken meteen ook kans op de Voka Prijs Ondernemen 2023, eind september. De groep, met hoofdzetel in Herentals, is gespecialiseerd in industriële reiniging en is ondertussen uitgegroeid tot een internationale speler. “We hopen dat deze award ons zal helpen om nog meer naamsbekendheid te krijgen in de regio. Omdat we voortdurend op zoek zijn naar nieuwe medewerkers”, zegt Bart Moonen, CEO van Peeters OIW.

Het familiebedrijf uit Herentals heeft sinds de start, ondertussen al meer dan 60 jaar geleden, een hele evolutie doorgemaakt. Eerst lag de focus op het reinigen van riolen en kolken, nu is industriële reiniging de core business van Group Victor Peeters. “Onze hoofdactiviteiten spelen zich af in de haven van Antwerpen. Omdat we erg actief zijn in de petrochemische sector. We maken ook zelf de voertuigen voor de industriële reiniging”, zegt Paul Peeters, voorzitter van de raad van bestuur. ​

Voka Mechelen-Kempen heeft al zeven kandidaten bekendgemaakt voor de Voka Prijs Ondernemen 2023. Die wordt eind september uitgereikt. Ook Group Victor Peeters maakt nu kans.

Het zijn de bestuurders van de Voka Lokaal-afdeling Kempen West die Group Victor Peeters hebben gekozen tot winnaar van hun regio. De bestuurders kijken daarbij onder meer naar durf en ambitie, de vernieuwende bedrijfscultuur en de wil om te innoveren. “De toekomst ziet er heel goed uit, we hebben een goed gevulde orderportefeuille en we werken heel hard aan veiligheid en duurzaamheid. Zo bekijken we onder meer hoe - in functie van het klimaat - betere technieken kunnen ontwikkelen en toepassen”, zegt voorzitter Paul Peeters. ​

Publieksprijs

Vanaf 1 juni kan iedereen een stem uitbrengen op de Voka-website op zijn of haar favoriete bedrijf. Op die manier kan iedereen het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 28 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2023 wordt.

 

Voor de media: foto van Group Victor Peeters, winnaar Voka Lokaal-award Kempen West.

20230502 - PO23 Victor Peeters.jpg

JPG - 6.7 Mb

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen

Contact