Ook Dymotec uit Olen in running voor Voka Prijs Ondernemen 2022

Expert in automatisering wint Voka Lokaal-award Kempen Zuid

Vandaag heeft Voka Mechelen-Kempen de negende en laatste kanshebber bekendgemaakt voor de Voka Prijs Ondernemen 2022. Het laatste vrije plekje gaat naar Dymotec uit Olen. Van het bestuur van Voka Lokaal Kempen Zuid krijgen ze de award voor hun regio. "We willen dé specialist in de Kempen worden op het vlak van automatisering", zegt Marc Thijs, managing director van Dymotec. "Deze award geeft ons nog extra exposure."

Bijna 3.000 projecten heeft Dymotec de voorbije jaren al gerealiseerd. "Om een voorbeeld te geven: voor één van onze klanten heeft Dymotec een automatisch transportsysteem voor injectienaalden ontwikkeld. Een toepassing voor in de farmasector. We hebben nieuwe transportbanden, liftsystemen, buffers, wissels en robots geïntegreerd. Voor een ander project in de farma-industrie, hebben we verschillende productielijnen geautomatiseerd en aangepast om te voldoen aan de meest recente normen", zegt Marc Thijs, managing director van Dymotec.

"De Voka Lokaal-award is een fijne erkenning voor ons werk. We zijn nog volop aan het groeien en willen dat doen door te blijven investeren in onze mensen. Zij bepalen uiteindelijk mee het verdere succes van het bedrijf. Zij hebben er mee voor gezorgd dat we deze Voka Lokaal-award hebben gewonnen", zegt Davy Nuydens, ook managing director bij Dymotec.

Op 24 mei is er een bedrijfsbezoek gepland bij Dymotec.

Richting finale

Alle nominaties zijn nu bekend. Advipro, Beva Metal, Vermetten Wegenbouw, Van Oirschot, Dymotec, Aaqua, Royal Botania, Corthout Betonvloeren en Yitch nemen het tegen elkaar op.

“Nu begint een nieuwe fase voor de bedrijven. Vanaf 2 mei start de publieksstemming. Vorig jaar hebben 6.000 mensen hun stem uitgebracht voor hun favoriete bedrijf. Je stem telt mee om uiteindelijk de Prijs Ondernemen 2022 te kunnen winnen”, zegt Tom Laveren, gedelegeerd bestuurder van Voka Mechelen-Kempen. “De prijs kan echt een verschil maken voor een bedrijf. In de voorgaande jaren hebben sommige bedrijven, na het winnen van de Prijs Ondernemen, tot een kwart meer opdrachten gekregen. Als we het ondernemerschap op deze manier een extra stimulans kunnen geven, doet dat extra veel deugd.”

Je stem uitbrengen kan op de Voka-website: https://www.voka.be/prijs-ondernemen

Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 29 september weten we wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2022 wordt.

 

  

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen

Contact