Netropolix pakt award en gaat nu vol voor Voka Prijs Ondernemen 2021

IT-bedrijf Netropolix in Geel mag zich klaarmaken voor de strijd om de Prijs Ondernemen 2021 van Voka Mechelen-Kempen. Ze zijn genomineerd voor de regio Kempen Zuid. "In het leven van een ondernemer zijn er niet veel momenten dat je zo'n prijs kan winnen. Dit is een hele eer", zegt oprichter Koen Vanlommel.

Om de award te winnen moet je als bedrijf toonaangevend en inspirerend zijn. Negen bedrijven uit de regio Mechelen-Kempen komen in aanmerking om de Voka Prijs Ondernemen 2021 te winnen. De bestuurders van een Voka Lokaal-afdeling, die vaak zelf uit het bedrijfsleven komen, kiezen de winnaar in hun regio. En ze gebruiken hiervoor vaste criteria. Ze kijken onder meer naar durf en ambitie, de wil om te innoveren en de vernieuwende bedrijfscultuur. Voor de Voka Lokaal-afdeling Kempen Zuid gaat de award dit jaar naar Netropolix. Ze zijn meteen ook genomineerd voor dé Prijs Ondernemen.

"Ik heb eerst lange tijd in loondienst gewerkt. Tot ik in 1999 op eigen benen wilde staan. Ik wilde mijn toekomst zelf in handen nemen. Met Netropolix staat er nu een bedrijf met 70 medewerkers. En we zijn ambitieus. Want we willen evolueren naar 125 medewerkers. En dat kan. Want we hebben in Geel een mooi, innovatief gebouw. Opgebouwd door bedrijven uit de streek. Ik ben daar fier op. Deze prijs is dan ook een mooie bekroning. Voor al die medewerkers. In het leven van een ondernemer zijn er niet veel momenten dat je zo'n prijs kan winnen." - Koen Vanlommel, oprichter Netropolix

Een award overhandigen? Dat blijft leuk. Kijk hier naar het filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=Ked16wzTbzs

Netropolix is een IT-bedrijf dat een compleet pakket aanbiedt voor professionele gebruikers en bedrijven, software op maat ontwikkelt en hardware-infrastructuur verkoopt en ook voor het onderhoud zorgt.

Uit het juiste hout

“Met de Prijs Ondernemen willen we onze bedrijven in de etalage zetten. Na een zware coronaperiode van 15 maanden verdienen ze dit. De genomineerde bedrijven bewijzen stuk voor stuk dat ze uit het juiste hout gesneden zijn", zegt Tom Laveren, gedelegeerd bestuurder van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen.

Sinds 1 juni maakt Voka via de social media-kanalen en de eigen website elke dinsdag en donderdag een nieuwe Voka Lokaal-winnaar bekend. En dat de hele maand juni. Vanaf 1 juli 2021 kan iedereen dan zijn stem uitbrengen op de Voka-website: https://www.voka.be/prijs-ondernemen

Op die manier kan iedereen het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 30 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2021 wordt.

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen

Neem contact op met