Nektari vijfde kanshebber voor Voka Prijs Ondernemen 2023

Nektari uit Puurs-Sint-Amands wint dit jaar de Voka Lokaal-award voor de regio Klein-Brabant/Vaartland. Nektari biedt ondersteuning aan personen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt en helpt hen bij het vinden van een vaste job. “Het is fantastisch dat we als vzw naast reguliere bedrijven staan, als het over ondernemerschap gaat. We zijn daarom niet alleen als bedrijf, maar ook als sector heel blij met deze prijs”, zegt gedelegeerd bestuurder Bruno De Maeyer.

Nektari blinkt uit in het opsporen en ontwikkelen van talenten. “We geloven rotsvast dat iedereen talenten heeft. We proberen alle drempels weg te nemen die mensen niet toelaten om dat talent verder te ontwikkelen”, zegt gedelegeerd bestuurder Bruno De Maeyer.

Op bezoek

Het zijn de bestuurders van de Voka Lokaal-afdeling Klein-Brabant/Vaartland die Nektari hebben gekozen tot winnaar van hun regio. De bestuurders kijken daarbij onder meer naar durf en ambitie, de wil om te innoveren en de vernieuwende bedrijfscultuur.

Wil je zelf kennismaken met het bedrijf? Dat kan op donderdag 8 juni op Voka Café Content.

1 juni

Vanaf 1 juni kan iedereen een stem uitbrengen op de Voka-website op zijn of haar favoriete bedrijf. Op die manier kan iedereen het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 28 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2023 wordt. ​

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen

Neem contact op met