Group Suerickx dingt mee naar Voka Prijs Ondernemen 2021

Renovatie-expert Group Suerickx uit Herentals is de tweede genomineerde voor de Prijs Ondernemen 2021 van Voka Mechelen-Kempen. Ze zijn door hun Voka Lokaal-afdeling Kempen West voorgedragen. In totaal zullen negen bedrijven meedingen naar de prijs. Op 30 september kennen we de winnaar. "We hopen al enkele jaren: 'Wanneer is het eens aan ons?' Nu is het zover. We zijn héél trots", zeggen de broers Christophe en Olivier Suerickx.

Voor Voka Mechelen-Kempen staat de hele maand juni in het teken van de Prijs Ondernemen. Het doel? De sterkte en veerkracht van onze ondernemingen in de regio Mechelen en Kempen in de verf zetten.

Negen awards zal de Voka-Kamer de komende vier weken uitreiken. Eén in elke Voka Lokaal-afdeling. De bestuurders van zo’n afdeling, die vaak zelf uit het bedrijfsleven komen, hebben de winnaar in hun regio gekozen. En ze gebruiken hiervoor vaste criteria. Voor de Voka Lokaal-afdeling Kempen West gaat de award naar Group Suerickx. Ze zijn meteen ook genomineerd voor dé Prijs Ondernemen.

"Deze award krijgt een mooie plek op onze bureau. We hopen al enkele jaren: 'Wanneer is het eens aan ons?' Nu is het zover. Voka is een grote steun voor ons. Als je deel uitmaakt van hun netwerk kan je makkelijk afstemmen met andere ondernemers of je goed bezig bent. En je kan kijken hoe andere bedrijven bepaalde issues aanpakken." - Christophe Suerickx

Bekijk ook het filmpje om hun reactie te zien: https://youtu.be/4_Q2hmSh6ps

De twee broers namen in 2008 een klein bedrijf met jarenlange ervaring in dakwerken over. Ze hebben het laten groeien tot Group Suerickx, een sterk bouwbedrijf, gespecialiseerd in renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Ze doen onder meer betonherstellingen, gevelwerken, industriële dakrenovaties en pakken ook vloersystemen en waterdichtingssystemen aan.

In de etalage

“Veel bedrijven hebben moeten knokken in de coronacrisis. Die is nog altijd niet voorbij. Daarom willen we hen, met de Prijs Ondernemen, nog een extra boost geven”, zegt Tom Laveren, gedelegeerd bestuurder van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. “In de voorgaande jaren hebben sommige bedrijven, na het winnen van de Prijs Ondernemen, tot een kwart meer opdrachten gekregen. Als we het ondernemerschap op deze manier een extra stimulans kunnen geven, doet dat extra veel deugd.”

Sinds 1 juni maakt Voka via de social media-kanalen en de eigen website elke dinsdag en donderdag een nieuwe Voka Lokaal-winnaar bekend. En dat de hele maand juni lang. Vanaf 1 juli 2021 kan iedereen dan zijn stem uitbrengen op de Voka-website: https://www.voka.be/prijs-ondernemen

Op die manier kan iedereen het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 30 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2021 wordt.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen

Contact