Ex-Miss België geeft laatste nominatie voor 'Voka Prijs Ondernemen' aan Andocor

Met Andocor uit Hoogstraten is de laatste kanshebber voor de 'Voka Prijs Ondernemen 2024' bekend. In september nemen ze het tegen acht andere bedrijven op. Met als doel: de grote 'Voka Prijs Ondernemen' winnen. Andocor is écht van levensbelang: ze leveren onder meer hartkatheters die artsen over de hele wereld gebruiken voor hartoperaties.

Waarom Andocor? "Eigenlijk is dat simpel. Het gaat om een 100 procent Kempisch familiebedrijf. Ze zetten sterk in op innovatie en digitalisering. En ze hebben een grote impact op de werkgelegenheid in de regio. Maar vooral: ze zijn écht van levensbelang. Ze leveren onder meer hartkatheters en -canules die artsen over de hele wereld gebruiken voor hartoperaties", zegt Ronny Van Doninck, voorzitter van 'Voka Lokaal Kempen Noord'. ​ "Andocor is een meer dan verdiende winnaar voor onze regio."

Andocor krijgt vanuit de ondernemers van de Voka Lokaal-regio 'Kempen Noord' de Voka Lokaal-award. Ze zijn daarmee genomineerd voor de grote 'Voka Prijs Ondernemen 2024' in september. Het nieuws werd bekendgemaakt door ex-Miss België Celine Van Ouytsel.

Andocor maakt vanuit hun gloednieuwe vestiging op De Kluis in Hoogstraten hoogwaardige medische apparatuur. Sinds hun verhuis zijn ze ook sterk gegroeid. "Het aantal personeelsleden is sinds onze verhuis meer dan verdubbeld. We zijn nog op zoek naar extra medewerkers. Ook onze bestaande producten hebben we al bijna kunnen verdriedubbelen”, legt CEO Patrick Rosa uit. "We zijn zeer innovatief in een strikt gereguleerde sector. We onderscheiden ons door onze korte lijnen. We weten in welke richting onze sector evolueert en kunnen daar snel op inspelen. Samen met toonaangevende instituten en bedrijven die ons de nodige technologische support kunnen geven."

Richting finale

Alle genomineerden voor de 'Voka Prijs Ondernemen 2024' zijn nu bekend. Gudrun, Ranobo, Link2Europe, LSG Landmeters, Dirk De Groof, ShopWeDo, Flamingo Pet Products, Afval Alternatief en Andocor nemen het tegen elkaar op.

“Nu begint een nieuwe fase voor de bedrijven. Vanaf 1 juni start de publieksstemming. Iedereen kan vanaf dan een stem uitbrengen op de Voka-website op zijn of haar favoriete bedrijf. Elke stem telt mee”, zegt Tom Laveren, gedelegeerd bestuurder van Voka Mechelen-Kempen. “De Voka-prijs kan echt een verschil maken voor een bedrijf. In de voorgaande jaren hebben sommige bedrijven, na het winnen van de Prijs Ondernemen, tot een kwart meer opdrachten gekregen. Op die manier blijven we het ondernemerschap in onze regio boosten.”

Op 26 september maakt Voka Mechelen-Kempen de eindwinnaar van de 'Voka Prijs Ondernemen 2024' bekend.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen

Contact