Drie finalisten strijden om 'Willen Winnen Award' Jong Voka Kempen

Zopas heeft Jong Voka Kempen drie finalisten bekendgemaakt voor de 'Willen Winnen Award'. Die wordt op 27 oktober uitgereikt. Het gaat om SalesWise uit Herentals, VESTAD uit Lille en J. Verrijckt uit Beerse. Naast de vakjury zal ook het publiek een winnaar selecteren. Ook te gast die avond: William Boeva, die met zijn drive ondernemers komt inspireren.

Het is al de twaalfde editie van de 'Willen Winnen Award' van Jong Voka Kempen. "De uitreiking gebeurt altijd op de Dag van de Groeier. Het is een dag dat we jong talent uit onze regio willen laten 'shinen'", zegt Jurgen Janssens, voorzitter van Jong Voka Kempen. "De jury kijkt vooral naar de ondernemingszin, durf en sterke jaarresultaten van alle genomineerde bedrijven."

De uitreiking volgt op donderdag 27 oktober in de feestzaal van de Priorij van Corsendonk in Oud-Turnhout. Met drie finalisten.

SalesWise uit Herentals is gespecialiseerd in sales. Van start tot finish. Wie wil kan een beroep doen op SalesWise om (tijdelijk) sales professionals in te huren, zijn eigen sales(team) naar een hoger niveau tillen of de salesaanpak laten stroomlijnen.

VESTAD uit Lille is een ingenieursgroep en is in 2019 gegroeid uit de stevige fundamenten van Studiebureau Van Echelpoel. Aan het roer staan ingenieurs Kristof Van Echelpoel, Jyrki Leysen en Nick Willems. Ze leggen bij een project sterk de nadruk op stabiliteit, energie, duurzaamheid en veiligheid. In hun nieuwe kantoor zitten intussen 24 medewerkers.


In 2018 startte Jeroen Verrijckt met een duidelijke missie, visie en een gezonde dosis ambitie aan een nieuw avontuur. Dat avontuur is intussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde in het archeologische landschap. Het studiebureau staat garant voor een wetenschappelijke, correcte en snelle uitvoering van het volledig archeologisch onderzoek.

William Boeva


Jong Voka Kempen pakt dit jaar ook uit met een topspreker: William Boeva. Een man met een drive en een duidelijke mening, zo heeft hij de afgelopen weken laten blijken. Met die drive wil hij ook ondernemers inspireren.

Meer weten?

Website preview
Dag van de Groeier met Willen Winnen Award 2022 & Keynote door William Boeva | Voka
Jong Voka Kempen verwelkomt je graag op donderdagavond 27 oktober in de Priorij van Corsendonk voor Dag van de Groeier. Geniet tijdens dit event van een all-in formule met een heerlijk diner, keynote door niemand minder dan William Boeva en een awarduitreiking waarbij de spanning te snijden zal zijn!
Voka

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen

Contact