Boerinneke nieuwe genomineerde voor Voka Prijs Ondernemen 2021

Boerinneke - producent van chocopasta - is zopas genomineerd voor de Voka Prijs Ondernemen 2021. In totaal zijn negen bedrijven in de running om - op 30 september - de Prijs Ondernemen van Voka Mechelen-Kempen te winnen. "We zijn al zes jaar bezig om ons bedrijf helemaal klaar te maken voor de toekomst. Het doet deugd dat andere ondernemers dat zien. En dat je daar een prijs voor krijgt", zeggen zaakvoerders Paul-Henri Verhelst en Hans Van Weyenberg.

Met Boerinneke uit Puurs-Sint-Amands zijn acht van de negen bedrijven bekend die meestrijden voor de Voka Prijs Ondernemen 2021. De bestuurders van een Voka Lokaal-afdeling, die vaak zelf uit het bedrijfsleven komen, kiezen de winnaar in hun regio. Ze kijken onder meer naar durf en ambitie, de wil om te innoveren en de vernieuwende bedrijfscultuur. Voor de Voka Lokaal-afdeling Klein-Brabant/Vaartland gaat de award dus naar Boerinneke. Ze zijn meteen ook genomineerd voor dé Prijs Ondernemen.

Benieuwd naar hun reactie? https://youtu.be/dmSK6M57Rl0

"Boerinneke is een producent van chocopasta. We zijn heel gekend op de Belgische markt, onder onze eigen naam. Maar ons eigen merk is maar een fractie van wat we allemaal doen. Het vertegenwoordigt 40 procent van onze totale omzet. De overige omzet halen we uit de productie voor private labels die we over bijna heel de wereld exporteren", zeggen zaakvoerders Paul-Henri Verhelst en Hans Van Weyenberg. "We zijn al zes jaar bezig om ons bedrijf helemaal klaar te maken voor de toekomst. Het doet deugd dat andere ondernemers dat zien. En dat je daar een prijs voor krijgt."

Publieksstemming

Sinds 1 juni maakt Voka via de social media-kanalen en de eigen website elke dinsdag en donderdag een nieuwe Voka Lokaal-winnaar bekend. En dat de hele maand juni. Volgende week donderdag, op 1 juli, kan iedereen dan zijn stem uitbrengen op de Voka-website: https://www.voka.be/prijs-ondernemen

Op die manier kan iedereen het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 30 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2021 wordt.

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen

Contact