Antilope De Bie eerste genomineerde voor Voka Prijs Ondernemen 2021

Drukkerij Antilope De Bie, in Duffel, is het eerste bedrijf dat genomineerd is voor de Prijs Ondernemen 2021 van Voka Mechelen-Kempen. In totaal zullen negen bedrijven in de regio meedingen naar de prijs. Op 30 september kennen we de winnaar. "Dit raakt ons enorm. De erkenning krijgen van andere ondernemers en kunnen meedingen voor de hoofdprijs, geeft een enorme boost", zegt Bart De Bie, zaakvoerder van Antilope De Bie, gespecialiseerd in kwaliteitsdrukwerk. ​ 

Voka Mechelen-Kempen zet de hele maand juni in het teken van de Prijs Ondernemen. En wil, zeker in deze periode, de sterkte en veerkracht van haar ondernemingen in de regio Mechelen en Kempen in de verf zetten.

De komende vier weken zal de Voka-Kamer negen awards uitreiken. Eén in elke Voka Lokaal-afdeling. De bestuurders van zo’n afdeling, die vaak zelf uit het bedrijfsleven komen, hebben de winnaar in hun regio gekozen. Voor Neteland gaat de award naar Antilope De Bie. Ze zijn meteen ook genomineerd voor dé Prijs Ondernemen. "Dit raakt ons enorm. Het geeft een fantastisch gevoel. We hadden dit echt niet verwacht", zegt zaakvoerder Bart De Bie.

Wil je de reactie zien van Bart De Bie?

youtu.be/SHIq32Nj81shttps://youtu.be/SHIq32Nj81s

 

Antilope De Bie is een echt familiebedrijf. Ze bestaan al 95 jaar. Het is de vierde generatie die het bedrijf runt. Antilope De Bie is marktleider in gespecialiseerd kwaliteitsdrukwerk.

Tot kwart meer opdrachten

“Meer dan ooit willen we de bedrijven in onze regio in de etalage zetten. De meeste bedrijven hebben er een heel moeilijk anderhalf jaar op zitten. Maar ze zijn blijven knokken, net als Antilope De Bie. Met eerst de lokale awards, en in september ook de Prijs Ondernemen, kunnen we de bedrijven extra exposure geven”, zegt Tom Laveren, gedelegeerd bestuurder van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. “In de voorgaande jaren hebben sommige bedrijven, na het winnen van de Prijs Ondernemen, tot een kwart meer opdrachten gekregen. Als we het ondernemerschap op deze manier een boost kunnen geven, doet dat extra veel deugd.

Vanaf vandaag - dinsdag 1 juni - maakt Voka via de social media-kanalen en de eigen website elke dinsdag en donderdag een nieuwe Voka Lokaal-winnaar bekend. En dat de hele maand juni lang. Vanaf 1 juli 2021 kan iedereen dan zijn stem uitbrengen op de Voka-website: https://www.voka.be/prijs-ondernemen

Op die manier kan iedereen het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 30 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2021 wordt.

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen

Neem contact op met