Advipro haalt Voka Lokaal-award Midden Kempen binnen

Advipro uit Lille heeft zonet de Voka Lokaal-award Midden Kempen ontvangen. Dat laat Voka Mechelen-Kempen weten. Advipro adviseert producenten als Pfizer en Janssen Pharmaceutica bij het ontwerpen, plaatsen en keuren van nieuwe productielijnen. "Onze missie is kwaliteit leveren. Het doet daarom deugd om een erkenning van Voka en de ondernemers te krijgen", zegt CEO Toon Witvrouwen.

Met Advipro is de op één na laatste kanshebber bekendgemaakt voor de Voka Prijs Ondernemen 2022. Het is het bestuur van de Voka Lokaal-afdeling Midden Kempen dat Advipro dit jaar als sterkste bedrijf voor de regio naar voor schuift.

Geneesmiddelenproducenten als Pfizer of Janssen Pharmaceutica moeten zich aan de meest strenge maatregelen en voorwaarden houden om medicatie te mogen produceren. En ook de installaties moeten aan de strengste normen voldoen. Advipro begeleidt hen van A tot Z bij bijvoorbeeld het ontwerpen, plaatsen en keuren van een nieuwe productielijn. "We doen dit ook voor verschillende start-ups en kleinere bedrijven. Met hetzelfde doel: kwaliteit leveren. Het doet dan ook deugd om een erkenning van Voka en de ondernemers te krijgen voor al dit werk", zegt CEO Toon Witvrouwen. "We groeien volop. Daarom bouwen we voortdurend aan ons A-Team. Deze award is zeker ook voor hen."

2 mei

Vanaf 2 mei kan iedereen een stem uitbrengen op de Voka-website op zijn of haar favoriete bedrijf: https://www.voka.be/prijs-ondernemen

Op die manier kan iedereen het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 29 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2022 wordt.

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen

Contact