1 event op 10 locaties: zo brengt Voka 140 ondernemers samen

140 ondernemers samenbrengen om te netwerken? Voka Mechelen-Kempen deed het. ​ Op een veilige manier. En daar waren tien verschillende gastlocaties voor nodig, voor één en hetzelfde event. Tot een skybox in het stadion van KV Mechelen.

Om zo veilig mogelijk te netwerken heeft Voka Mechelen-Kempen de nieuwste editie van de Real Estate Community (REC) - afgelopen dinsdag - op tien verschillende gastlocaties georganiseerd. De in totaal 140 deelnemers kregen op tien schermen de uitzending en het programma van REC te zien. Die werd opgenomen vanuit 1 studio, bij community-partner GSJ Advocaten.

"Tientallen bedrijven hebben zich aangemeld om gastbedrijf te mogen zijn. We hebben er uiteindelijk tien gekozen zodat 140 ondernemers, op een veilige manier en coronaproof, ons programma konden volgen. Een uitdaging, maar ook een unieke ervaring. Met positieve reacties achteraf", zegt Hanne Van Laer, manager Levenslang Leren bij Voka Mechelen-Kempen en REC-coördinator.

De ondernemers kwamen samen bij Belcotec (Geel), Beneens (Olen), Tecro & Krea Architects (Mechelen), Stadim (Antwerpen), Renotec (Geel), Etap Lighting International (Malle), De Meeuw (Willebroek), Van Roey.be (Geel), Vanhout.pro (Turnhout) en Verelst (skybox KV Mechelen).

Sinds 2017 komt de community samen. Het vastgoednetwerk brengt ondernemers en beslissingsmakers uit de vastgoedsector bij elkaar om elkaar te inspireren en te versterken.

Op de REC-avond sprak Toon Possemiers (Cenergie) onder meer over circulair bouwen en het gebruik van een nieuwe tool en Almut Fuhr (Facilitair Bedrijf, Vlaamse overheid) sprak over nieuwe materialen in de bouwsector.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen

Contact